Suggesties voor November/December

!!!! WIJ ZIJN DRINGEND OP ZOEK NAAR EEN CHEF * ZO SNEL MOGELIJK IN DIENST * DINSDAG & WOENSDAG GESLOTEN * ZOEK JE EEN JOB OF KEN JE IEMAND, LAAT HET ONS ZEKER WETEN AUB!!!!!!bistro_molenhuys@telenet.be

 

Suggestie vanaf 04/11

 

Carpaccio van hertenbout, terriyaki

+++++

Gepaneerde pladijsfilet, erwt

+++++

Filet van fazant, winterse compote, fine champagne

+++++
Hazerug, civet

+++++
Panna cotta van witte chocolade, speculoos

 

NIEUW: Ierse dunne lende / Ierse Cote à l'os

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

 

Suggestie menu:

 

Carpaccio van hertenbout, terriyaki

of

Gepaneerde pladijsfilet, erwt

++++++
Filet van fazant, winterse compote, fine champagne
of
Hazerug, civet

+++++

Panna cotta van witte chocolade, speculoos

 

Voor 39 €

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++WIj serveren dit menu enkel voor het ganse tafelgezelschap

 

lunch menu 05/11

 

Stoofpotje van hertenkalf

 

Voor 22 €;
 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Vanaf heden is betalen met bank- of kredietkaart mogelijk.

 

Ook serveren we op werkdagen dagelijks een lunchmenu aan 22 euro;,
als u op de hoogte wil blijven van onze aanbiedingen schrijf u dan gerust in op onze nieuwsbrief.

WIl u graag een update van de nieuwste menu, sfeerbeelden, actie's, enz..
surf dan naar facebook en like onze pagina 'bistro 't Molenhuys'.

 

U kan steeds reserveren via onze site