Voorstelling

Gastvrouw Vicky en chef Jean-Philip verwelkomen U graag in Bistro ’t Molenhuys voor een heerlijke gastronomische wandeling in een ongedwongen sfeer. Bistro ’t Molenhuys is een knus en landelijk restaurant met een uniek tuinterras waar het gezellig vertoeven is op zwoele zomeravonden. Er is plaats voor 45 personen binnen en ook het terras biedt plaats aan 45 personen.

Het gezellig interieur van Bistro 't Molenhuys een restaurant in De Haan De gezellige tuin van Restaurant 't Molenhuys

Ligging

Bistro ‘t Molenhuys is gelegen in Vlissegem. Dit is een deelgemeente van De Haan en ligt op slechts 3 kilometers van de Belgische kust. Het restaurant is de ideale afsluiter voor een dagje aan zee. In slechts enkele minuutjes sta je uit badplaats De Haan in 't Molenhuys. Ook met de fiets is ons restaurant gemakkelijk te bereiken.

Bistro Molenhuys is een restaurant in Vlissegem dicht bij De Haan in de Belgische Kust

Molenhuys

De Molen en het molenhuis dateren uit de 17de eeuw. Er werd meel gemalen en de molenaar bewoonde het huisje. De laatste molenaar was August Malfait. Na zijn dood In de jaren '50 werde de Molen afgebroken na een zware storm. Het Molenhuis bleef behouden en deed dienst als woning van de weduwe Josepha Gooris tot haar overlijden in 1996. In 2006 huurden Jean-Philip en Vicky het pand en verbouwden het pand tot een gezellig restaurant. Op 20 april 2007 was Bistro 't Molenhuys een feit.

De Molen in Vlissegem die in de jaren 50 afgebroken werd Het molenhuis in de jaren 50. Dat in 2006 volledig werd gerenoveerd tot een restaurant dicht bij de kust Josepha Gooris weduwe van August Malfait voor haar molenhuis in Vlissegem

Keuken

De keuken biedt voor elk wat wils maar altijd worden verse ingredienten gebruikt. Gamba’s uit Madagascar, bouillabaisse, paling en ribbetjes op lavasteen zijn om de vingers bij af te likken. Steeds Wisselende suggesties aan eerlijke, democratische prijzen.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.